Liity jäseneksi

MET Alliance of Finland ry.:n varsinaiseksi jäseneksi voi hakea laillistettu terveydenhuollon ammattilainen. Kannatusjäsenyyttä voi hakea muu kuin terveydenhuollon ammattilainen, mikäli tämä on jollain tapaa MET-toiminnassa aktiviinen. Myös yritys tai oikeuskelpoinen yhteisö voi hakea kannatusjäsenyyttä.

Sen lisäksi, että osallistut MET-toiminnan kehittämiseen Suomessa rakentamalla vahvaa verkostoa, tarjoutuu sinulle useita etuja jäsenenä. 

  • Voit pyytää neuvoja oman sairaalasi MET-toiminnan kehittämiseksi
  • Voit jakaa osaamistasi ja ideoitasi jäsenalueen Vinkki-osiossa
  • Saat muilta jäseniltä tietoa laadukkaista koulutuksista, joihin voit osallistua
  • Osallistuminen MET Alliance of Finland järjestämiin koulutuksiin ja kongresseihin alennettuun etuhintaan
  • Pääsy luentoalustalle, missä voit katsoa koulutuksien ja kongressien luennot uudestaan ja uudestaan.
  • Mahdollisuus ryhtyä MET Alliance of Finland asiantuntijaksi ja tarjota asiantuntemustasi eri yhteyksissä ympäri Suomen


Jäsenmaksu on 30€ / vuosi

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kannatusjäsenyys on 300€/vuosi

GDPR on viime aikoina ollut kaikkien huulilla. Myös meitä kiinnostaa tietosuoja ja yksilön oikeus omaan dataansa. Yllä oleva hakulomake kysyy sellaisia asioita, joita pidämme tärkeänä ja välttämättömänä yhdistyksen toiminnan kannalta. Meidän on tärkeä tietää jäsentemme maantieteellinen jakauma - onhan meillä tavoitteena yhtenäistää MET-toiminnan kenttä. Sähköpostiosoitteesi tulee myös olemaan meille tärkeä, pidämme sinuun yhteyttä ja tulemme lähettämään esimerkiksi kyselyitä ja tiedotteita sähköpostitse. Hakemalla jäsenyyttä hyväksyt tätä. 

Keräämiämme henkilötietoja emme luovuta kolmannelle osapuolelle missään muodossa. Eteen saattaa kuitenkin tulla tilanne, missä henkilö sairaanhoitopiiristä/sairaalasta X kaipaa yhteyden juuri sinuun tai sinun sairaanhoitopiiriin/sairaalaan. Tässä tilanteessa on joku MET Alliance of Finland:n hallituksesta henkilökohtaisesti sinuun yhteydessä ja mikäli siinä tilanteessa hyväksyt yhteydenoton, välitämme yhteystietosi.