WEBINAARISARJA

MET Alliance of Finland koulutustapahtuma alkaa! 

31.8.2021 tarjotaan ensimmäinen webinaari neljästä. Tavoitteenamme on webinaarisarjan kautta lisätä ymmärrystä RRS-konseptista ja tehdä tunnetuksi MET-toiminta Suomen sairaaloissa. Kaikki webinaarit ovat ilmaisia yhdistyksen jäsenille ja lisäksi niin, että tämä ensimmäinen osa on ilmainen ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaarit tarjotaan yhteistyössä Laerdal Finlandin kanssa.

Webinaarit rakentuvat RRS-konseptin neljän raajan ympärille. Tämä ensimmäinen käsittelee efferenttiä raajaa (itse MET-ryhmää), seuraavat käsittelevät afferenttia raajaa (vuodeosastoa), ”datan keräys ja laadunkehittäjä” -raajaa (vastuuryhmät) ja sitten lopuksi vielä hallinnollista raajaa (sairaalan johto).  Kaikissa webinaareissa on myös ei-tekniset taidot puheenvuoro. 

Ensimmäisen webinaarin ohjelma: 

  • Miltä näyttää efferentin raajan arki ennen MET-tehtävää
  • Toiminta MET-tehtävän aikana
  • Mitä efferentti raaja tekee MET-tehtävän jälkeen
  • Ei-tekniset taidot: Tiimityön peruasiat ”(johtajuus ja) seuraajuus”

Seuraava webinaari tarjotaan marraskuussa. Tarkkaa päivämäärää ei vielä ole päätetty, mutta siitä tiedotetaan erikseen. Huomaathan, että seuraava webinaari on myös täysin maksuton, mutta se tarjotaan vain yhdistyksemme jäsenille. Jäsenyys on kuitenkin hyvin edullinen, ja voit sitä hakea etusivun painikkeen kautta.